Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Dinsdag 19.30 uur live Q&A-show: ‘De deadline voorbij’.

FC Groningen kent inmiddels de traditie om na een transferwindow een update te geven over de stand van zaken bij de club, waarbij supporters en andere belangstellenden vragen kunnen stellen aan de beleidsmakers van de Trots van het Noorden. Zo ook nu na het sluiten van de zomertransferwindow van 2024. De live Q&A-show is dinsdagavond (3 september) vanaf 19.30 uur te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

In ‘De deadline voorbij’ gaan algemeen directeur Frank van Mosselveld, manager Voetbal & Opleiding Art Langeler en hoofdtrainer Dick Lukkien in op de afgelopen zomerperiode en beantwoorden zij vragen van supporters. FC Groningen borduurde de afgelopen zomermaanden vooral voort op de basis die in november vorig jaar is gelegd. Het bepaalde mede de (beleids)keuzes in de afgelopen transferwindow.

Voor spelers die geen perspectief meer hadden op het keurcorps van hoofdtrainer Dick Lukkien werd een oplossing gevonden. Met het aantrekken van doelman Etienne Vaessen (RKC Waalwijk), verdediger Finn Stam (AZ, huur), middenvelder Stije Resink (Almere City) en de aanvallers Brynjólfur Andersen Willumsson (Kristiansund BK) en Thijs Oosting (Willem II) werd de selectie kwalitatief en kwantitatief op sterkte gebracht.

Vragen stellen
Supporters kunnen in aanloop naar de live Q&A vragen stellen. Dat kan via de officiële clubkanalen op social media. De presentatie is dinsdagavond in handen van Damian Vos. De technische ondersteuning wordt verzorgd door sponsorrelatie United Visions. ‘De deadline voorbij’ is dinsdag vanaf 19.30 uur te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen. De live show kan later op ieder gewenst moment online worden teruggekeken.