FC Groningen o19 verliest thuis van GA Eagles o19

Na de degradatie van het afgelopen seizoen moest FC Groningen o19 voor hun eerste wedstrijd op een lager niveau in het nieuwe seizoen aantreden tegen de o19 van GA Eagles. Het is alleen jammer dat er bij thuiswedstrijden van de jeugd van FC Groningen geen opstellingen van de teams zijn want dat heeft een hele toegevoegde waarde. Nu is het gissen en andere mensen vragen wie er allemaal spelen.

Via Byron Bakker en Wim Masker hoorden wij dat FC Groningen met de volgende spelers speelden. Jesse Tetteroo, Raylion Wilkinson, Kyano Doesburg, Björn Veldhuis, Sverre Tuil, Jismerai Dillema (a), Milan Hoogeveen, Mark Hoekstra, Iiro Mendolin, Yenio Holder, Ruben Bloem.
Wissels: Thomas van Noort, Mats Hoorndijk, Jahelille Hall, Arend Jan van de Wetering

FC Groningen had het moeilijk in deze wedstrijd en de gasten uit Deventer waren wel de iets betere ploeg en kwam in de 21ste minuut op 0-1 door een individuele actie van Adam Benbouker die zomaar door de Groningse defensie kon lopen en scoren. Kyano Doesburg deed in de 37ste minuut iets terug en scoorde de gelijkmaker, 1-1. Dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, een iets beter GA Eagles en in de 67ste minuut was het Kaid Phiri Becker die met een fantastische vrije trap doelman Jesse Tetteroo kansloos liet, 1-2. Hier bleef het bij en en namen de Eagles de drie punten mee terug naar Deventer.