Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Kolping Boys - FC Groningen word gespeeld in Wijdewormer

FC Groningen speelt dinsdag 29 oktober om 21.00 uur in de eerste ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi tegen VV Kolping Boys. Het duel wordt afgewerkt op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer. Er is plaats voor 200 FC-supporters. De kaartverkoop start aanstaande maandag 21 oktober om 10.00 uur voor supporters die horen bij de voorrangsgroep.

De voorrangsgroep heeft tot woensdag 23 oktober 23.59 uur het exclusieve recht een ticket tot kopen voor dit bekerduel. Indien er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders vanaf donderdag 24 oktober 10.00 uur een ticket kopen.

Supporters kunnen op twee manieren afreizen naar Noord-Holland. Via een autocombi, zorg dat je met minimaal drie supporters per auto gaat, of met een buscombi vanaf Euroborg. Een autokaart kost €12,50, een busticket bedraagt €39,50. Tickets zijn vanaf maandag 21 oktober 10.00 uur te koop via https://tickets.fcgroningen.nl

FC Groningen is zich bewust dat het aantal beschikbare tickets kleiner is dan het aantal supporters in de voorrangsgroep en dat dit tot teleurstelling kan leiden. Er zijn helaas niet meer dan 200 beschikbare plaatsen voor uitsupporters op het sportpark in Wijdewormer.

Bron: FC Groningen